Merhaba,
Bizde 18 Aralıkta Ankara'dan başvurduk. Sektörümüz IT. Bu hafta içerisinde sonucun açıklanmasını bekliyoruz. Sonucu mutlaka paylaşacağım.
Herkese başarılar diliyorum.
kismetseolsun wrote:Merhaba,
IT sektorunde, rakipler olarak nasil girdi verdiniz acaba? Rakipleri isim isim vermek mantikli gelmiyor bana, rakip analizi ile ilgili bilgi paylasabilir misiniz?
IT sektoru istatistiklerini webde eski buluyorum, yeni basvuru yapanlar istatistiklerin linkini koyabilir mi?
Simdiden tesekkurler.
sibely wrote:@duantian selamlar,
Umarım sonucun olumlu olur. Decision made ile Ready for collection arasında bir kaç saat oluyor. 2-3 saat diyelim ortalama. Pazartesi öğlene kadar ready for collection olur diye tahmin ediyorum. Sen yarın alacakmış gibi belgeni, kimlik fotokopini hazırla.
Bol şans.
duantian wrote:Merhaba,
Üzülerek sonuç olumsuz. Biz translator olarak başvurmuştuk. Refusal için 2 sebep sunmuşlar:
1. UK de translator olabilmek için DPSI belgeniz olmalı.
2.;Hesabınızdaki paranın kaynağını anlamadık.
ASlında iki sebebi de kolaylıkla ispat edebiliriz ancak onun yerine Londraya turist vizesi ile gidip başvuru tekrarı yapacağız. Umarım sizler olumlu alırsınız. Üzülmek yok :) Vardır bir hayır deyip mücadeleye devam inşallah.sibely wrote:@duantian selamlar,
Umarım sonucun olumlu olur. Decision made ile Ready for collection arasında bir kaç saat oluyor. 2-3 saat diyelim ortalama. Pazartesi öğlene kadar ready for collection olur diye tahmin ediyorum. Sen yarın alacakmış gibi belgeni, kimlik fotokopini hazırla.
Bol şans.
Okeanos wrote:@duantian
PS: Hesabımızda 2bin sterlin göstermiştik. Bu miktarı az bulmuş olacaklarından da şüpheliyim!
Özel değilse para kaynağı ile ilgili neye takılmışlar? Belgesi olmayan bir mebla girişi mi vardı hesaplarınıza? Danışmanla mı çalışmıştınız?
Umarım ikincisinde olur, hayırlısı ise olsun.duantian wrote:Merhaba,
Üzülerek sonuç olumsuz. Biz translator olarak başvurmuştuk. Refusal için 2 sebep sunmuşlar:
1. UK de translator olabilmek için DPSI belgeniz olmalı.
2.;Hesabınızdaki paranın kaynağını anlamadık.
ASlında iki sebebi de kolaylıkla ispat edebiliriz ancak onun yerine Londraya turist vizesi ile gidip başvuru tekrarı yapacağız. Umarım sizler olumlu alırsınız. Üzülmek yok :) Vardır bir hayır deyip mücadeleye devam inşallah.sibely wrote:@duantian selamlar,
Bol şans.
Bristolex wrote:Arkadaşlar, başvuru yapılırken 6 aylık banka dökümü veriyoruz. 6 aydan önce hesapta bulunan paranın da kaynağını ispatlamak zorundamıyız. Diyelim ki ben en son 8 ay önce çalıştım. Ve son 6 ay hesabıma resmi para girişi yok,genede soruyorlar mı, hesabındaki para nereden geldi diye.
kismetseolsun wrote:@Leo gecmis olsun.
Forumda tekrar basvurulara yogunlasanlar vardi diye hatirliyorum, bir tarasan iyi olabilir.
Sektor neydi sizin acaba ondan oturu mu takiliyor?
Gecmis olsun tekrar.
Return to Sınır tanımayan çalışanlar örgütü
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests