shadowman wrote:Puntihinti wrote:Arkadaslar Merhaba,
6 aylik ogrenci vizesi ile Londra'ya dil okuluna geldim. 4 aydir buradayim ve polis kaydim yok. Okulum 6 ay ve daha az kalacak kisilerin polise kayit olma zorunlulugunun olmadigini soylemisti.
Simdi Ankara Antlasmasi'na basvurmak istiyorum. Bazi konulardan emin degilim.
Polis kaydi yaptirmak zorunda miyim?
Vize basvurusundan once Ingiltere'de bir banka hesabim olmak zorunda mi?
Diplomalarimin fotokopi ve ingilizce cevirilerini vermem yeterli olmaz mi orjinallerini mi vermek zorundayim?
Bilgisi olan kisiler yardimci olursa sevirim. Tesekkurler.
Ankara anlaşması için turist vizesini sahip olmalısın diye biliyorum.
Dr. Tulay wrote:Arkadaslar merhaba,
Ben Oxford'da Science & Engineering education alaninda egitim danismanligi yapiyorum, ayni zamanda lecturer olarak calisiyorum. Burada universiteyi bitirip ankara anlasmasi vizesine basvuru yapmak isteyen arkadaslarin yazilari dikkatimi cekti.
Ankara anlasmasi konusunda Sayin Nusra Sahin Immigration Connection cok basarili ve titiz calisan bir danisman. Benim ve Oxford'da bir cok arkadasimin vizelerini yillardir Nusra Hanim aldi. Evrak konusunda cok titiz ve herseyi tek tek inceliyor. Degerlendirmeleri direk acikca belirtiyor en bastan. Eger burada is kurmak istiyorsaniz ben Nusra Sahin oneririm.
amelie89 wrote:shadowman wrote:Puntihinti wrote:Arkadaslar Merhaba,
6 aylik ogrenci vizesi ile Londra'ya dil okuluna geldim. 4 aydir buradayim ve polis kaydim yok. Okulum 6 ay ve daha az kalacak kisilerin polise kayit olma zorunlulugunun olmadigini soylemisti.
Diplomalarimin fotokopi ve ingilizce cevirilerini vermem yeterli olmaz mi orjinallerini mi vermek zorundayim?
Merhaba ,
Ankara antlaşmasında vize almak için daha önceden UK vizesi gerekiyor mu ? Forumda UK 'den daha önce vize almadan Ankara Antlaşmasında olumlu sonuç alan oldu mu ? Bu benim için çok önemli eğer bu şekildeyse başvurudan vazgeçeceğim .
Teşekkür Ederim
shadowman wrote:Puntihinti wrote:Arkadaslar Merhaba,
Ilyas Cakmak wrote:lutfi aydeniz wrote:lutfi aydeniz wrote: 90 gun disinda ikamet etme zorunlulugu [/b]
Lutfi Bey, merhaba. Iki hususta fikrinizi rica edecegim:
(1) Ankara Antlasmasi'na istinaden 1 yillik vizeyi aldiktan sonra, ne kadar sure ile Birlesik Krallik'ta ikamet etmek lazim? Ben 90 gunluk sureyi coktan astim. Bununla ilgili hukum nedir? Ben boyle bir ifadeye denk gelmedim mevzuatta.
(2) Ilk basta hazirlanan business plan disinda hareket edilirse, vize uzatiminda sikinti cikar mi? Yani o business plan da belirtilen isi mi icra etmek lazim?
Tesekkurler simdiden.
Ilyas Cakmak
Return to Sınır tanımayan çalışanlar örgütü
Users browsing this forum: Majestic-12 [Bot] and 3 guests