prego wrote:Herkese iyi günler dilerim, umarım herkes iyidir..
Size yanıtını bulamadığım bir sorum olacak.
Bu yıl Temmuz ayında vize başvurum kabul edildi ancak 3 aylık giriş süremde giriş yapamadım.
Sonrasında CIH@homeoffice.gov.uk 'a mail attım ücretsiz vignette transfer hakkı için ancak 1 ay geçmesine rağmen yanıt alamadım henüz. Diğer türlü 200Paund ödeme yapmam gerekiyor.
Vignette transfer işlemini yeni yıla kadar yaptırmasam acaba hakkım yanıyor mu? Ne yapmam gerekiyor aydınlatırsanız çok sevinirim.
gunerend wrote:gunerend wrote:Arkadaşlar,
Bilenlere bir sorum 9 yıldır iş güvenliği danışmanlığı ( Occupational Health and Safety Advisor) yapmaktayim. Ankara anlasmasina freelance olarak is guvenligi danismanligi uzerinden basvurmayi planliyorum. Uluslararasi gecerli NEBOSH sertifikasina sahibim( ingiltere merkezli) ayrica International Institute of Risk and Safety Management kurusuna uyeyim( ingiltere merkezli). Daha once de İngiltere merkezli bir recruiter firma araciligiyla Alman bir firmaya Turkmenistandaki projeleri icin Contractor olarak HSE danismanligi yapmistim.
Sizce bu uzmanlik alaninda serbest olarak danismanlik yapmak uzere Ankara antlasmasina basvursam kabul edilirmiyim?
Yokmu bir akıl fikir verecek a dostlar?
Return to Sınır tanımayan çalışanlar örgütü
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests