Board index Çalış çalış nereye kadar? Sınır tanımayan çalışanlar örgütü

EEA Family Permit Vizesi Hakkında

Ankara Anlaşması, Tier 2, ILR vs vs

New postby aylintum » Mon Nov 23, 2015 8:48 pm

@yambaxx Evet doğru yazmıştın şimdi dikkat ettim.. tekrarlatmış oldum.. Çok çok teşekkür ederim :)
aylintum
 
Posts: 0
Joined: Mon Mar 09, 2015 8:41 am

New postby yambaxx » Thu Nov 26, 2015 10:38 am

Reca ederim...
:)
yambaxx
 
Posts: 0
Joined: Sat Oct 25, 2014 12:42 pm

New postby aylintum » Tue Dec 15, 2015 11:46 am

Herkese merhabalar tekrar :)
geçtiğimiz hafta eşimle türkiyede evlendik. ve az önce artık internetten başvuru formunu dolduralım tüm dosyalarımız hazrı derken, başvuru sırasında pasaportumu ve nufüs cüzdanımı henüz yenilemediğim aklıma geldı ve bu detayı hiç düşünmemiştik.. :(
tabi ki soyadım ve medeni halim değişti ancak 1 hafta içerisinde nufüs müdürlüğünün sistemine düşüyormuş sanırım. family permit için internet başvurusu yaparken eski pasaport numaram ve soyismimle doldursam sorun yaşarmıyım? yada daha sonra değiştirebilir miyim bu detayları? Deneyimleyen arkadaşlar varsa paylaşabilir mi lütfen??
şimdiden teşekkür ederim.
aylintum
 
Posts: 0
Joined: Mon Mar 09, 2015 8:41 am

New postby yambaxx » Sun Jan 17, 2016 8:03 pm

hayirli olsun Aylintum.
Soyadi konusunda yeni pasaport+evlilik cuzdani is goruyor diye biliyorum.Eski pasaport da zaten sende kaliyor.Girislerde pek sikintin olmaz yani.

Gelelim benim soruma.


EEA2 ye basvurma asamasindayim gec bile kaldigim soylenebilir zira, 10 subatta vize surem bitiyor.
Ama anca vakit bulabildim vize formunu -ki yaklasik 91 sayfa- doldurmaya basladim.
Lakin bi kac soru takildi aklima Ingilizcem cok iyi olmadigindan siz bu konuda tecrubeli arkadaslara bir danisayim istedim.
1-
https://www.gov.uk/government/uploads/s ... _07_15.pdf bu linkteki formu indirdim.

2-
Formu doldurmaya basladigimda Section 1-2 ben ve esimle ilgili kismi uygun olarak doldurdum
Section 3 u benden baska basvuran olmadigi icin bos biraktim.

3-
Section 4 de ise 4-2 nolu kisimda(sayfa 25):
1 ve 2. kutuyu bos biraktim zira esim yasiyor ama UK vatandasligini almadi.
3. kutu ile 4. kutudan hangisi uygun ya da her ikisi de mi anlayamadim, esim Cek Cumhuriyeti vatandasi yani EU vatandasi kendisi 6 yildir burada hem yasamakta hem de calismakta,ama her hangi bir oturma calisma izin kartina sahip de degil.Bu sartlar altinda u isaretleyeceksem Section 10 u doldurmali miyim?

4-
Section 6,7,8 ve 9 u doldurmadim zira herhangi bir coluk cocuk torun ya da baska bir aile ferdi dahil degil ve kimimiz kimsemiz hapiste degil.

5-
Section 10 u dolduracaksam eger sanirim C bendinden baslamam gerekecek,
cunku esimin karti yok ya da basvurma asamasinda degil.
Doldurmali miyim?

6-
Section 13,14,15,16,17 yi doldurmadim.

7-
Section 18 e no dedim bi yardim almadigimiz icin

8-
Section 19 herhangi bir suca karismadigimizi her sikta ayri ayri belirttim

9-
Section 20 de de imzalari atip belgeleri hazirladik.

Yardimlariniz icin simdiden tesekkur ederim.
yambaxx
 
Posts: 0
Joined: Sat Oct 25, 2014 12:42 pm

Previous

Return to Sınır tanımayan çalışanlar örgütü



Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 6 guests