Board index Çalış çalış nereye kadar? der Karrierismus

Marketing&Advertising konusunda Masters Degree

İş hayatı ile ilgili teknik-taktik varyasyonlar

New postby theozgurdogan » Sun Apr 11, 2010 8:08 pm

Merhaba. Benim sorum oldukca spesifik. Bogazici matematik mezunuyum, mezun olduktan hemen sonra reklamcilik yapmaya basladim (yaklasik 8 senelik bir deneyimim var). Su anda Istanbul'da bir reklam ajansinin Creative Director'uyum. Kariyerimi akademiye cevirmeye karar verdim. Yakin bir zamanda marketing&advertising konusunda master yapmak istiyorum Ingiltere'de. Birkac kücük arastirma yaptim ve Kingston Universitesi'nin programinin iyi olduguna karar verdim. Ama akademik bir kariyer yapmak istiyorum ve universitenin de iyi olmasi gerektigini dusunuyorum.
Sizce Kingston nasil bir universite?
Marketing&Adv. Master konusunda baska iyi universiteler var mi tavsiye debileceginiz?
Ya da sil bastan, Amerika bu konuda daha mi iyidir?

Yanitlariniz icin simdiden tesekkurler.
theozgurdogan
 
Posts: 1
Joined: Sun Apr 11, 2010 7:51 pm
Location: istanbul

New postby mindbender » Sun Apr 11, 2010 11:05 pm

Universitelerin bolumlere gore spesifik iyi olup olmamasinin yani sira, Kingston universitesi'nin benim gozlemledigim kadariyla vasat bir universite oldugunu soyleyebilirim. Ingiltere icinde kariyerine devam ediceksen ekstra'dan isim olarak bir sey katacak bir universite degil, ayni sekilde westminster, thames valley university (burada digital animation okuyorum), city university ilk aklima gelenler (vasat sinifinda). Sanat alaninda University of the Arts London icin iyi izlenimlerim oldu ancak onlarin fiyatlari ciddi bicimde yuksek diye biliyorum. Bence kafanda olan universitelerin ogrencilerinin islerine bakarsan okulun sitelerinde, ciddi anlamda fikir sahibi olabilirsin kalite olarak.

Anladigim kadariyla bu tip alanlarda londra disi universiteler daha iyi egitim verip, daha fazla prestij sahibiler. Bourne mouth university animasyon alaninda UK'nin en iyi universitesi diye geciyor, bakmakta fayda var.

Kingston College ve London Metropolitan uzak durulmasi gereken okullar, LondonMet zaten baya bir zor durumda finansal sebeplerden kaynakli olarak devlete yuksek miktar para odeyecekler ve acikcasi turkiye gibi ulkelerden ogrenci avlayip olayin ticari boyutuyla gundeme gelen okullar.
mindbender
ROGER WATERS
 
Posts: 429
Joined: Wed Jun 20, 2007 5:17 pm
Location: london


Return to der Karrierismus



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 24 guests

cron