Board index Çalış çalış nereye kadar? der Karrierismus

Türkiye'den kargo

İş hayatı ile ilgili teknik-taktik varyasyonlar

New postby hurco » Mon Jun 01, 2020 1:13 pm

Merhaba herkese,
Umarım doğru yere açmışımdır konuyu. Türkiyeden mal getirmek istiyorum. İlk etapta sadece 3-5 koli getireceğim örneğin gömlek, kumaş gibi. Bunu ptt ile bana gönderdiklerinde herhangi bir problem oluyor mu yoksa illaki gemi ile mi gelmesi gerekiyor ki gümrük işlemleri olsun? Yani gemi, gümrük gibi işlerde şirketleşmem gerekiyor anladığım kadarı ile ve ben şuan işin başında olduğumdan direkt bu kanala girmek istemiyorum açıkçası. Bu sebeple öncelikli olarak 3-5 koli ürün getirsem ptt ile yada tır ile bir sorun yaşatır mı bu bana merak ediyorum, bilgisi, önerisi veya nasihatı olan varsa lütfen paylaşsın, teşekkürler.
hurco
 
Posts: 3
Joined: Fri May 29, 2020 9:22 pm

New postby OMB » Mon Jul 06, 2020 7:57 pm

Getireceginiz urunlerin faturasi varsa bir sorun yasamazsiniz. En fazla sizden ya da gondericiden fatura ibraz etmesini isterler ve buna gore bir vergi cikartabilirler. Ben bu tarz gonderiler icin turkiyede araci gumruk firmalari var genelde onlarla calisiyorum. Onlarda tnt ups vb buyukf firmalarin ucak kargo hizmeti ile anlasmali olduklari icin cabuk sonuc aliyorum. Ptt kargo ile gondertemedim bir turlu bu corona surecinden dolayi kabul etmediler bir turlu kolileri. Ama su an durum nedir bilmiyorm
OMB
 
Posts: 1
Joined: Mon Jul 06, 2020 7:50 pm

New postby hurco » Thu Jul 09, 2020 8:31 am

Tesekkurler cevaplandirdiginiz icin. Sakincasi yoksa ortalama fiyat nedir ve hangi araci gumrukfirmalari ile calisiyorsunuz soyleyebilir misiniz?
hurco
 
Posts: 3
Joined: Fri May 29, 2020 9:22 pm


Return to der Karrierismus



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 18 guests

cron