Board index Çalış çalış nereye kadar? der Karrierismus

uzaktan egitim ...

İş hayatı ile ilgili teknik-taktik varyasyonlar

New postby yasartahir » Tue Apr 07, 2009 11:56 am

pek geyik sayılmaz ama diger kategorilerinde uygun olmadıgını dusunerek buraya yazıyıyım dedim .(site memuru daha uygun bir yer bulursa tasıma hakkıı gizli tutabilir ..hatta tutmaz alenen tasıyabilir ..)

http://oyc.yale.edu/
linkimiz bu yale universitesinin uzaktan egitim sitesi .. 3 hafta once kesfetmeme ragmen bende alıskanlık yaptı .. ozellikle tr de almak istedigim ama bir turlu kimse tarafından acılmayan oyun teorisi dersi(akıl oyunlarını seyrettikten sonra john nash bi hayranlık uyandırmıstı bende ..bir cesit deli de ben oldugum icin sanırım) ..

site kullanımı basit download bolumunden istediginiz dersle ilgili dokumanları indirebiliyorsunuz ..amerikan ingilizcesiyle sorunu olanlar videounun tapescriptini de sitede bulabilirler .. bunun dısında tahtaya hoca tarafından yazılan notlarada ulasmak mumkun ..

psikoloji ekonomi felsefe alanında dersler var .. felsefe bolumunde shelly kagan diye bir muhteremin verdigi Ölum dersini bulmanız mumkun .. (ayrıca takip ettigim bir bolum ..)

bunun dısında burdaki open universty e basvurayim diyorum ..bayagı ilertlesmisler isi video konferansla ders veriyorlar .. derslerle ilgili forumlar komuniteler var ..hıc yoktan bir sosyallesme ortamı yaratılmıs ..

Tr deki acıkogretimle kıyasladıgımızla arada daglar kadar fark var sanırım .

. vakti olmayanlar ,maddi kaynagı olmayanlar ,fazla bilgi goz cıkarmaz diyenler icin us de ve uk de bir suru uzaktan egitim programı bulmak mumkun . ve bence bu isin hakkını veriyorlar ..
yasartahir
 
Posts: 58
Joined: Sun Sep 07, 2008 2:08 pm

New postby Leon » Tue Apr 07, 2009 10:36 pm

MIT'nin de opencourseware diye bi olayi var.
Leon
 


Return to der Karrierismus



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 18 guests

cron